24/12/2020

Ξενώνας “Αγγελικά στα ορεινά “, ένα στολίδι στο Καίσαρι Κορινθίας

Τώρα που τα πρώτα κρύα έχουν κάνει την εμφάνισή τους και οι γιορτές πλησιάζουν, ήρθε η ώρα για να βάλετε ένα κοντινό ταξίδι στα πλάνα σας. Γνωρίζουμε πως δεδομένων των συνθηκών , μας απαγορεύεται να κάνουμε μετακινήσεις, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μας απαγορεύεται να κάνουμε όνειρα για μία εκδρομή ή και γιατί όχι να πραγματοποιήσουμε μία εντός νομού και σε κοντινή μας απόσταση! Το άρθρο προς το παρόν προορίζεται μόνο για τους Κορίνθιους φίλους μας, που δεν θέλουν να μείνουν στο σπίτι τους κλεισμένοι αυτές τις γιορτές αλλά σκέφτονται ένα ασφαλές ρομαντικό διήμερο ! 

Εμείς θα σας προτείνουμε ένα “κόσμημα” για να περάσετε τις γιορτές σας που βρίσκεται στο Καίσαρι Κορινθίας και δεν είναι άλλο απο το ξενώνα Αγγελικά στα ορεινά .  Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που παίρνει βαθμολογία στην booking 9,6 και που μας έχει ενθουσιάσει τόσο! 

Τα φυσικά υλικά που κυριαρχούν, πέτρα, ξύλο και σίδερο, δημιουργούν έναν αέρα πολυτέλειας.

Ο Ξενώνας ” Αγγελικά στα Ορεινά “ είναι ένα συγκρότημα καταλυμάτων που αποτελείται από τρεις εντυπωσιακά επιπλωμένες παραδοσιακές κατοικίες . Συγκεκριμένα μια βίλα 100τμ , όπου μπορούν να φιλοξενηθούν από 2 έως 10 άτομα , με συμβατή δόμηση και δύο αυτοδιαχειριζόμενες πέτρινες κατοικίες των 50τμ ΩΡΙΩΝ & ΠΥΞΙΣ , όπου μπορούν να φιλοξενηθούν από 2 έως 5 άτομα.

 

Ο Ξενώνας είναι κατάλληλος για οικογένειες, ζευγάρια και παρέες φίλων που αναζητούν πολυτελές κατάλυμα σε ήσυχη και ήρεμη περιοχή.

Η θέση του ξενώνα την καθιστά τέλεια διέξοδο για ξεκούραστες διακοπές σε ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον με εντυπωσιακή θέα. Ένα μέρος ιδανικό για ποδηλασία, περιπάτους και πεζοπορία.

Οι φιλικοί ιδιοκτήτες έχουν δημιουργήσει το ξενώνα με προσωπική φροντίδα και μεράκι, εξοπλίζοντάς τη με ότι χρειάζεται για μια ξεκούραστη διαμονή όπως υψηλής ποιότητας επίπλωση και κομψή διακόσμηση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Ξενώνα .

Μπορείτε να κάνετε την κράτηση σας μέσω booking , airbnb ή καλώντας στο τηλέφωνο

6974752584 .

24/12/2020

Περισσότερα

Cookie Policy

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας.