Λίγα λόγια

 

Ο ξενώνας «Αγγελικά στα ορεινά» , είναι ένα συγκρότημα καταλυμάτων αποτελούμενο , από τρεις επιπλωμένες παραδοσιακές κατοικίες , μια βίλα 100τμ με 10 κλίνες "ΑΡΚΤΟΣ", όπου μπορούν να φιλοξενηθούν από 2 έως 10 άτομα , με συμβατή δόμηση και δύο αυτοδιαχειριζόμενες πέτρινες κατοικίες των 50τμ "ΩΡΙΩΝ" & "ΠΥΞΙΣ" , όπου μπορούν να φιλοξενηθούν από 2 έως 5 άτομα., διακοσμημένα όλα με παραδοσιακό τρόπο , συνδυάζοντας όλες τις ανέσεις της σύγχρονης εποχής , με την απλότητα και ζεστασιά του χωριάτικου τρόπου ζωής.
Ο ξενώνας «Αγγελικά στα ορεινά» βρίσκεται στο χωριό "Το Καισάριον"- Καίσαρι της ορεινής Κορινθίας , 1.30 ώρα περίπου από την Αθήνα (130 χιλ.) και μόλις 20 λεπτά από την θάλασσα και τις παραλίες του Κιάτου (23 Χιλ.). Βρίσκεται σε υψόμετρο 902 μέτρων στους πρόποδες του όρους Ζήρεια. Λόγω της κοντινής του απόστασης από το Κιάτο είναι ιδανικός προορισμός τόσο για χειμωνιάτικες διακοπές αλλά και για καλοκαιρινές , συνδυάζοντας τα θετικά και του βουνού και της θάλασσας.

Εσωτερικός Χώρος

Εξωτερικός Χώρος

Ο ξενώνας μας είναι βολικός για κοντινές εξορμήσεις στα σημαντικότερα αξιοθέατα της Κορινθίας.Η Νεμέα και οι δρόμοι του κρασιού , η Λίμνη Δόξα , το μοναστήρι του Αγ. Γεωργίου , η λίμνη Στυμφαλία και το μουσείο περιβάλλοντος , το Δρυοδάσος Μογγοστού ,το χιονοδρομικό κέντρο στα Τρίκαλα , η Αρχαία Σικυώνα.
Οι επισκέπτες μας μπορούν είτε να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας την θέα και την ηρεμία που σου προσφέρει η επαφή με την φύση , είτε να επισκεφτούν το Αστεροσκοπείο Κρυονερίου έχοντας την δυνατότητά να πάρουν μέρος σε σεμινάρια παρατηρησιακής αστροφυσικής , να κάνουν εξερεύνηση στο σπήλαιο Ερμής κάνοντας μαθήματα σπηλαιολογίας για αρχάριους σε συνεννόηση με τον ελληνικό σπηλαιολογικό σύλλογο.
Πεζοπορία και αναρρίχηση στις πιστοποιημένες πεζοπορικές και αναρριχητικές διαδρομές.
Και φυσικά οι επισκέπτες μας μπορούν να απολαύσουν εξαιρετικά ντόπια φαγητά και να προμηθευτούν εκλεκτά κρασιά από τα οινοποιεία της περιοχής!!!
Καλή διαμονή!!!!

Πληροφορίες

  • Καισάριο, Στυμφαλία
  • ΜΗΤΕ : 1247K91000407801/21-06-16

Διαδραστικός Χάρτης

Share

Μετάβαση στο περιεχόμενο