07/12/2018

ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ Α.Ε.Β.Ε. – Όταν η παράδοση συνδυάζεται με τις σύγχρονες ανάγκες, το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Οι απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτικού κοινού για ποιοτικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας συνάντησαν την παράδοση του 1935. 

Το όνομα Λέγγας μας παραπέμπει σε μία από τις πιο παλιές εταιρείες του κλάδου παραγωγής τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων στην Ελλάδα.

 

Από το 1935 η οικογένεια Λέγγα έχει καταφέρει να δημιουργήσει ιστορία στο χώρο της τυροκομίας με την κορυφαία ποιότητα  προϊόντων  μιας συνεχώς  εξελισσόμενης επιχείρησης που σέβεται την παράδοση.

Οι νέες πρότυπες εγκαταστάσεις της Στυμφαλίας Α.Ε στους Καλιάνους Κορινθίας, με τις πλέον ιδανικές συνθήκες υγιεινής, το κατατάσσει σε ένα απ’ τα πιο σύγχρονα τυροκομεία της Ελλάδας.

Από τη συλλογή της πρώτης ύλης και τη μετατροπή της σε προϊόν που φτάνει στον καταναλωτή, από το δίκτυο της “Στυμφαλία Α.Ε.”, σε κάθε στάδιο εφαρμόζονται βασικοί κανόνες υγιεινής για να υπάρξει ένα άριστο αποτέλεσμα.

 

Δίπλα στο τυροκομείο , υπάρχει το παραδοσιακό γαλακτοπωλείο -σημείο πώλησης και δοκιμής των εξαιρετικών γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων υψηλής ποιότητας απευθείας από το εργοστάσιο . Εκεί  θα βρείτε όλη τη σειρά των γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων της εταιρίας Στυμφαλία Α.Ε .

 

[smartslider3 slider=72]

https://korinthiaguide.com/stymfalia-sa

07/12/2018

Περισσότερα

Cookie Policy

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας.