Foxy Wheels

'' A cross-country adventure for everyone.''

Με αφορμή το πάθος μας για την μοτοσυκλέτα, σας προσκαλούμε σε ένα απολαυστική εμπειρία off road.

Το Foxy Wheels δεν είναι αγώνας, δεν είναι trail ride, δεν είναι hard enduro.

Είναι μία περιπέτεια με μοτοσυκλέτα, σχεδιασμένη με σκοπό να ικανοποιήσει πλήρως αναβάτες με μικρότερη αλλά και μεγαλύτερη εμπειρία σε μοναδικές on-off διαδρομές. Θα σας συνοδεύσουμε και θα οδηγήσουμε μαζί σας μέσα στην ελληνική φύση όπου το off road είναι ελεύθερο και με απεριόριστες επιλογές. Θα σας ξεναγήσουμε σε φυσικούς και αρχαιολογικούς θησαυρούς με ιστορία χιλιάδων ετών. Θα συνδυάσουμε το βουνό με την θάλασσα και θα απολαύσουμε την πλούσια ελληνική γαστρονομία και φιλοξενία.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

To μόνο που χρειαζόμαστε από εσάς, είναι η παρέα σας και η καλή σας διάθεση. Για όλα τα υπόλοιπα θα αναλάβουμε εμείς στην Foxy Wheels.

1-2 ή και περισσότερες ημέρες Off Road με πλοηγό.


Προσφέροντας σας τις δικές μας μοτοσυκλέτες, θα σας πλοηγήσουμε σε πανέμορφες off road διαδρομές, με σκοπό να απολάυσετε την φύση, την ιστορία, τον πολιτισμό και την γαστρονομία της περιοχής μας.

Διαμονή-Γεύματα


Πλήρες πακέτο διαμονής σε boutique ξενώνες της περιοχής, με πρωινό-μεσημεριανό και βραδινό γεύμα. Επίσης, εισιτήρια για τα σημεία ενδιαφέροντος όπως, αρχαιολογικοί χώροι, σπήλαια, κτλ.

Αυτοκίνητο Υποστήριξης


Το αυτοκίνητο υποστήριξης θα είναι κοντά σας, ώστε να καλύψει τυχόν ανάγκες σας (Μεταφορά του προσωπικού σας ρουχισμού και υπόδησης – Προσφερόμενα από εμάς νερά-αναψυκτικά-ισοτονικά- ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειάζεστε). Αυτοκίνητο έκτακτης ανάγκης θα είναι στη διάθεσή σας σε περίπτωση βλάβης της μοτοσικλέτας σας ή ατυχήματος.
Image is not available
Ασφάλεια και εξοπλισμός ασφαλείας.
Ασφάλεια και εξοπλισμός ασφαλείας.
Κατά την εγγραφή σας, σας προσφέρουμε ένα πακέτο ασφάλισης, προκειμένου να αισθανθείτε ασφάλεια σε οποιασδήποτε πιθανή ανησυχία σας, κατά τη διάρκεια της διαμονής σας μαζί μας. Επίσης, διαθέτουμε μαζί μας κρίσιμο εξοπλισμό (εργαλεία, ανταλλακτικά μοτοσικλετών και κιτ πρώτων βοηθειών) για να σας προσφέρουμε την μέγιστη δυνατή ασφάλεια καθ’ όλη τη διάρκεια του tour μας.
Slider

Τι θα χρειαστούμε από εσάς


Δεν είναι προϋπόθεση να έχετε εμπειρία στις διαδρομές off road, αλλά τα παρακάτω είναι απαραίτητα:

-Kαλοδιατηρημένη μοτοσυκλέτα με πινακίδες και ασφάλεια σε ισχύ (Σε περίπτωση που έρθετε με την δική σας μοτοσυκλέτα).

- Άδεια οδήγησης για την μοτοσυκλέτα σας

-Ελαστικά για χρήση εκτός δρόμου ή τουλάχιστον 50-50

-Πλήρη εξοπλισμό ασφαλείας για οδήγηση εκτός δρόμου. Κράνος , μπότες μοτοσυκλέτας, Προστασία Σώματος (γόνατα, ώμους, στήθος), γάντια, μπουφάν & αδιάβροχα, δοχείο νερού (Είναι καλό να είστε ενυδατωμένοι καθ’ όλη την διάρκεια του tour μας

Σε περίπτωση όπου θα έχετε συνοδηγό κατά την διάρκεια του tour, ο παραπάνω εξοπλισμός αναβάτη είναι απαραίτητα και για τον συνοδηγό.

Εξατομίκευση


Είμαστε στην διάθεση σας σε περίπτωση που θέλετε να σχεδιάσουμε ένα tour, βασισμένο αποκλειστικά στις δικές προτιμήσεις. Επίσης, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, σε περίπτωση που χρειάζεστε οτιδήποτε άλλο (π.χ Εξοπλισμό ασφαλείας- έξτρα μεταφορές - έξτρα δραστηριότητες).

'' A cross-country adventure for everyone.''
'' Α cross-country adventure for everyone.''
'' A cross-country adventure for everyone.''
'' A cross-country adventure for everyone.''
previous arrow
next arrow
Slider

ΠΕΡΙΟΧΗ

Η βάση μας βρίσκεται στην ορεινή Κορινθία και συγκεκριμένα στο σύμπλεγμα των Άνω-Κάτω και Μεσαίων Τρικάλων.

Η απόσταση από το αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος των Αθηνών είναι 175χλμ, από το λιμάνι της Πάτρας 130χλμ και από τον τερματικό σταθμό του τρένου στο Κιάτο 35χλμ. Από εκεί θα ξεκινούν οι εξορμήσεις μας και εκεί θα καταλήγουν κάθε ημέρα.

Εδώ δεσπόζει το όρος Ζήρεια και μέσω αυτού θα περιπλανηθούμε σε δύο ακόμα νομούς της Πελοποννήσου. Τον νομό Αχαΐας και τον νομό Αργολίδας. Το τοπίο έχει διάφορες εναλλαγές και οι τρεις νομοί ενώνουν το βουνό με την θάλασσα. Θα οδηγήσουμε σε δασικούς χαρτογραφημένους χωματόδρομους ήπιας δυσκολίας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αποκλείεται ότι θα συναντήσουμε και ενδιαφέρουσες δυσκολίες, ανάλογα πάντα με την εποχή. Η βλάστηση εναλλάσσεται από έλατα – πεύκα –πλατάνια - ελιές – αμπέλια και χαμηλότερη βλάστηση.

Και οι τρεις νομοί έχουν πλούσια ιστορία, που αρχίζει στα βάθη των αρχαίων χρόνων. Μαζί μας, θα οδηγήσετε μέσα στην καρδιά της φύσης και θα ανακαλύψετε όλους αυτούς τους υπέροχους θησαυρούς.

Διαδραστικός Χάρτης

Share

Skip to content