Δείτε παρακάτω την λίστα με τα κορυφαία Εστιατόρια - Ταβέρνες και καφέ - Bar του Νομού Κορινθίας που ετοιμάσαμε για σας!

mpompos

Παραδοσιακή Ταβέρνα "Ο ΜΠΟΜΠΟΣ"

Ο μπόμπος είναι μια ταβέρνα προσαρμοσμένη στην καρδιά του Φενεού στην πλατεία του Μεσινού. Η παραδοσιακή κουζίνα μας συνδυάζεται με ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον, το καλό κρασί με τις υπέροχες παραδοσιακές γεύσεις και η εξυπηρέτηση με την καλή διάθεση. Δοκιμάστε όλους τους μεζέδες και τις χωριάτικες συνταγές με τα προσεγμένα ορεκτικά. Η τοποθεσία και η αρχιτεκτονική του χώρου θα σας προδιαθέσουν για μοναδικές απολαυστικές στιγμές.Η ταβέρνα παρέχει άνετο parking !

ainigma

Αίνιγμα Cafe Bar

Σας καλωσορίζουμε στην παρέα μας στο Μεσινό Φενεού Κορινθίας με το όνομα Αίνιγμα Cafe Bar.
Εδώ η πέτρα με το ξύλο αρμονικά δεμένα στο κέντρο του χωριού συνθέτουν το πιο καλό ντεκόρ με ποικιλία από καφέδες, snacks και νόστιμα γλυκά! Το βράδυ προσφέρεται για ποτάκι για αυτούς που θέλουν να χαλαρώσουν και να περάσουν όμορφες διασκεδαστικές στιγμές με μουσική για όλα τα γούστα. Η άριστη και φιλική εξυπηρέτηση με την όμορφη θέα δίπλα στο τζάκι και την ζεστασιά του χώρου εγγυώνται αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης στα 800 μ. υψόμετρο.


Loading...

Skip to content