Υπαίθριες Δραστηριότητες

Στο Βουνό της Ζήρειας, Κορινθία

Ετοιμάσου για τις μοναδικές περιηγήσεις του Explore Ziria! Από οδήγηση με ATV & Buggy μέχρι Jeeping και από ηλεκτρικά ποδήλατα μέχρι υδροποδήλατα στη λίμνη, εμείς έχουμε σχεδιάσει τα τέλεια μονοπάτια. Ζήσε μια μοναδική εμπειρία με την ομάδα του Explore Ziria!

Ενοικιάστε κι οδηγήστε ένα 4X4 BUGGY ή ATV σε ένα Safari Tour με οδηγό κι εξερευνήστε το όμορφο τοπίο γύρω από την Ζήρεια. Δεν θες να οδηγήσεις; Μπορείς να απολαύσεις το tour ως συνοδηγός στο Jeep!

Read More

Ενοικίασε και περιηγήσου με το ποδήλατο βουνού γύρω από το καταπράσινο σκηνικό της Λίμνης Δόξα!

Read More

Ενοικίασε ενα ηλεκτρικό ποδήλατο και περιηγήσου γύρω από το καταπράσινο σκηνικό των Τρικάλων!  Με τη δύναμη της ηλεκτρικής ώθησης μπορείς να πας όπου θέλεις ξεκούραστα!

Read More

Ενοικίασε και οδήγησε ενα υδροποδήλατο! Εξερεύνησε τη Λίμνη Δόξα από άκρη σε άκρη!

Read More

Νοικιάστε και οδηγήστε ένα Special Snow Buggy εξοπλισμένο με κομμάτια ικανά να οργώσουν το χιόνι στα Όρη της Ζήρειας! Περπατήστε στην παγωμένη λίμνη Δασίου *.

Read More

See Gallery

ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ

& ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ

Έχουμε προσεχτικά διαλέξει τα τέλεια μονοπάτια για εσάς.
Είτε ακολουθήσετε το μονοπάτι, είτε όχι δεν θα ξεχάσετε να θαυμάσετε το σκηνικό που κόβει την ανάσα. Όταν σταματάει η μηχανή είναι μόνο η γαλήνη της φύσης και εσείς. Αφουγκραστείτε κάθε ήχο, μυρίστε κάθε μυρωδιά, κοιτάξτε γύρω , πάρτε μια ανάσα και ξαναβάλετε μπρος τη μηχανή για να συνεχίσετε την υπέροχη περιπέτεια σας στα βουνά της Ζήρειας!

Διαδραστικός Χάρτης

Share

Μετάβαση στο περιεχόμενο