Λίγα λόγια

Τα παραθαλάσσια διαμερίσματα και σουίτες ''Costa Vasia'' βρίσκονται στην πιο ήρεμη γειτονιά του Βραχατίου. Το συγκρότημα των διαμερισμάτων αποτελείται από οχτώ (8) μοντέρνα και πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και δύο (2) πολυτελή σουίτες με τζάκι. Όλα τα διαμερίσματα είναι περίπου 65 τμ και έχουν κλιματισμό, τηλεοράσεις σε όλα τα δωμάτια, πλυντήριο πιάτων ρούχων και ψυγείο.Όλα τα διαμερίσματα έχουν θέα θάλασσα (τα 2 ισόγεια διαμερίσματα περιορισμένη). Οι σουίτες είναι ευρύχωρες μεζονέτες 105 τ.μ. με μεγάλες βεράντες με απεριόριστη θέα στον Κορινθιακό κόλπο.Το συγκρότημα διαμερισμάτων λειτουργεί όλο το χρόνο και παρέχει υπηρεσίες όπως εκδρομές με σκάφος στον Κορινθιακό κόλπο καθώς και τον διάπλου του Ισθμού, ομαδικές εξορμήσεις στο βουνό, και ξεναγήσεις στο μουσείο της Αρχαίας Κορίνθου. Οι διακοπές σας θα είναι μοναδικές και αξέχαστες.

Ο Χώρος Μας

Το συγκρότημα

Το συγκρότημα COSTA VASIA Seaside Suites & Apartments βρίσκεται στην πιο ήσυχη περιοχή του Βραχατίου μόλις μερικά μέτρα από τη θάλασσα. Το συγκρότημα διαμερισμάτων αποτελείται από 4 διαμερίσματα στο ισόγειο (που φιλοξενούν έως 4 άτομα), 4 σουίτες (που φιλοξενούν έως έξι άτομα) και 2 σουίτες μεζονέτες δίπλα στη θάλασσα. Όλα τα ολοκαίνουργια και πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα διαθέτουν κλιματισμό, τηλεόραση, κουζίνα και μπάνια με σύγχρονο εξοπλισμό. Όλα τα διαμερίσματα έχουν θέα στη θάλασσα!

Οι σουίτες μας

Οι σουίτες μας είναι μεζονέτες δίπλα στη θάλασσα με ηλιόλουστα σαλόνια που συνδέουν τις εκπληκτικές βεράντες τους με απεριόριστη θέα στον Κορινθιακό Κόλπο. Το συγκρότημα διαμερισμάτων και σουιτών είναι ανοιχτό όλο το χρόνο προσφέροντας τις εγκαταστάσεις του και την ζεστή φιλοξενία του δίνοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να απολαύσουν μια αξέχαστη εμπειρία στο Βράχαιτι Κορινθίας.

Share

Μετάβαση στο περιεχόμενο