Όροι Διαγωνισμού Korinthiaguide.com με τρεις νικητές και πέντε (συνολικά) δώρα .
Ένας υπερτυχερός θα κερδίσει μια διαμονή στο ξενοδοχείο MARZI BOUTIQUE HOTEL στη Νεράτζα Κορινθίας και καπέλο με το λογότυπο του Korinthiaguide και δύο τυχεροί από ένα (1) καπέλο με το λογότυπο του Korinthiaguide.
KORINTHIAGUIDE.COM – 14 Ιουλίου 2019
Ο διαδικτυακός χρήστης που θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό του Korinthiaguide.com στο Facebook, θα πρέπει να ακολουθήσει τα πιο κάτω βήματα (και να μην τροποποιηθούν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού) :
1. Να κάνει Like την σελίδα του Korinthiaguide και του Marzi Boutique Hotel
2. Να κάνει Like & Share (δημόσια) το post του Διαγωνισμού
3. Nα κάνει Tag σε comment ένα άτομο.
Με τα πιο πάνω βήματα ο χρήστης θα μπει σε κλήρωση.
Τα ονόματα των νικητών θα δημοσιευτούν μετά την λήξη του διαγωνισμού την Τετάρτη 15/8/2019, μέσω της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης Facebook του Korinthiaguide .
Τα δώρα αυτού του διαγωνισμού είναι
(1) μια διαμονή για δύο άτομα στο ξενοδοχείο Marzi Boutique Hotel, στη Νεράτζα Κορινθίας, για δύο βράδια κατά την περίοδο 19/8/2019- 22/08/2019 ή 25/8/2019 -30/08/2019 και δύο καπέλα με το λογότυπο του Korinthiaguide και
(2) από ένα (1) καπέλο για δύο τυχερούς με το λογότυπο του Korinthiaguide.
Η κλήρωση θα αναδείξει ένα νικητή / μία νικήτρια για τη διαμονή στο ξενοδοχείο και 2 νικητές για 2 καπέλα με το λογότυπο του Korinthiaguide.
Τα voucher θα σταλούν με e-mail στους νικητές και τότε θα μπορούν να επικοινωνήσουν με το Korinthiaguide και με το ξενοδοχείο για να διευθετήσουν την ημερομηνία της διαμονής, ανάλογα με την διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου σε δωμάτια, εντός της περιόδου 19/8/2019- 22/08/2019 ή 25/8/2019 -30/08/2019 .
Έναρξη διαγωνισμού: 14/7/2019
Λήξη διαγωνισμού: 14/8/2019 στις 23:59
Ο νικητές θα ενημερωθούν μέσω τηλεφώνου για την διαδικασία παραλαβής του δώρου. Το τηλέφωνο θα ζητηθεί μέσω προσωπικού μηνύματος στο Facebook. Σε περίπτωση που ο νικητής αρνηθεί το δώρο ή δεν επικοινωνήσει με το προφιλ του Korinthiaguide στο facebook εντός 48 ωρών απο την αποστολή του μηνύματος, η εταιρεία έχει το δικαίωμα να δώσει το δώρο στον επόμενο επιλαχόντα νικητή. To δώρο είναι προσωπικό, δε μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα, ούτε με άλλα δώρα.
Στην περίπτωση που ο χρήστης δεν ακολουθήσει όλα τα πιο πάνω βήματα και γενικά τους όρους του διαγωνισμού δεν έχει δικαίωμα να παραλάβει το δώρο και αυτό θα πάει στον επόμενο επιλαχόντα νικητή.
Όροι και Προϋποθέσεις για τους διαγωνισμούς στα μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
1. Οποιαδήποτε συμμετοχή είναι προσβλητική, κακόβουλη ή δεν πληρεί τους όρους και προϋποθέσεις του διαγωνισμού, η εταιρεία έχει το δικαίωμα να την διαγράψει.
2. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλοι οι χρήστες που έχουν Facebook λογαριασμό και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Δεν επιτρέπεται περισσότερες από μια συμμετοχή από το ίδιο άτομο. Μια συμμετοχή αντιστοιχεί σε ένα άτομο με λογαριασμό στο Facebook.
3. Η εταιρεία δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε βλάβη προκληθεί από τη χρήση των δώρων του διαγωνισμού. Επίσης διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει συμμετοχές ενδιαφερόμενων στο διαγωνισμό, σε περίπτωση που τα στοιχεία είναι ελλιπή, δεν τηρούν τους κανόνες του διαγωνισμού ή προσβάλλουν την εικόνα της εταιρείας.
4. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό, σημαίνει και την αυτόματη συναίνεση, έγκριση και εκχώρηση τυχόν πνευματικών δικαιωμάτων των συμμετεχόντων για σκοπούς του διαγωνισμού. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να δημοσιεύσει και να χρησιμοποιήσει για διαφημιστικούς σκοπούς τον κατάλογο των νικητών, φωτογραφίες και βίντεο εφόσον πρόκειται μόνο για διαφημιστικό σκοπό του συγκεκριμένου διαγωνισμού.
5. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει και συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και των κανονισμών του παιχνιδιού και συνεπάγεται τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι της εταιρείας. Επίσης, η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνιστά και ανεπιφύλακτη αποδοχή της απόλυτης εξουσίας της εταιρείας να καθορίζει τα αποτελέσματα και να εξάγει τους νικητές. Οι σχετικές αποφάσεις είναι οριστικές και δεν ανακαλούνται, ούτε αναθεωρούνται.
6. Τα στοιχεία κάθε χρήστη που θα ζητούνται δεν θα χρησιμοποιηθούν από κανένα άλλον, παρά μόνο από την Korinthiaguide και τους εγκεκριμένους συνεργάτες της, για λόγους στατιστικούς και διαφημιστικούς (marketing).
7. Η Εταιρεία εγγυάται ότι τα προσωπικά δεδομένα του Πελάτη (Νικητή) θα παραμείνουν εμπιστευτικά σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο. Οι συγκεκριμένοι κανόνες ως προς τη χρήση των προσωπικών δεδομένων του Πελάτη (Νικητή) από την Εταιρεία, περιέχονται στην Πολιτική Απορρήτου και στην Πολιτική Cookies, οι οποίοι αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των Όρων και Προϋποθέσεων της Εταιρείας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο